torstai 26. joulukuuta 2013

Joulunaikaa viel..

Ny aika kuluu niiko kuuluu....
Tarkotan lähin noit tuntei, ny niit o se 24 vuorokaudes, eikä tunnu nii lentävält ko joulual :D
Sillo tuntus ko tuntei olis ol ainaki 27 vuorokaudes, hyvi eht ko kiirut pit.
Molin aatton nii poik, jot meinasi nukkuu, enneku pukki tul. Mut onneks se sit sai mut vähä hereil ja kivoi lahjoiki toi tullessas.


Taisi jo aikasemmi kertto siit päivävalolampust. Tänävuon uskalsi mainit siit pukil ja tyttäre kans avustiva mua, tos se ny on.Vaikuttaa, vaikuttaa, uskokaa pois :D
Kovast oliva muksu siel hesas nähny vaivaa kekseissäs mul jotta paketei. Mulko" jo kaik o. " :D
(Paits se lottovoit, jos rahast puhutaa) Muullassii "lottovoittoiha" sitä sit voi kans ol, niiko hyvä terveys. Siin mullei ol viel mittä valittamist, jote tyytväissii tääl olla. :)
Määku vaa askartele kaikelaist, enkä ol viel noit atc-korteika iha unhottan, vaik ne ny onki vähä jään nipsulaukkui al, ni silt alaltha mul ol paketei. Hyvi oliva lika valinne mul kaunei pohjapapereit kortti askarteluu, oikke iso lehtiö. Eikä mittä krääsää, ko hienoi oikke, kiitosta vaa. Ja sain mä nätei lankoiki, jot voin niit "rätei ja lumpui" taas virkat ja kutto. Karkkei ja niit likörisellasi. Mikähä mahtaa ol, ko Fazer ei pystyn niit tänävuon jouluks lainkka markkinoil toimittama. Ol laivoistki lop. Ja kaupoist. Harmi, kuulus mu mielest jouluu.
Oli flikka ostan mul Helilaaksose uude kirjanki:" Aakkoset," kuuluu taas hetkeaikka puheeski. Siin o joka kirjamest kirjotet runo ja täl mein seudu murtteel. Oli niit paketei, kahel ihmisel iha tarppeeks :D
Mullo taas se valkonen kuus tos yläpuolel, pöydäl. Osa paketeist o  siel, kuusejuurel.

Kävi joulual Hesas. Kovi on joulusta sielläki. Kaunis vanha halli. Turuus on hallis  tehty remont, enkä ol viel ehtin käymää. Mennää, kuha tää joulutungos loppuu.


Mahtaaks moniki yrittää tätä palloo liikkeel? Mul kyl kävi mieles :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti