lauantai 30. marraskuuta 2013

Jouluhässäkkä on ainaki edes...

ja sitä joulunpunasta kesän jäljiltä.

Juttelin yhde blokiystäväin kans joulust ja siit kui sitä täs iäs jo joteki väsyy tähä kaikkee jouluhössötyksee. Ku se alkaa tuol kaupoiski ain vaa aikasemmi ja aikasemmi. Tuntuu ko olis kaik mehut puristet pois, ko vihdo pääsee jouluviikol ast. Sit pitäs koti koristel, ruokii laitel ja lahjat paketoid,mul ne jää ain viimetippaa. Koko vuode oon jottaa ostel, joulua silmälpittäen, mut ei kait niit kesäl voi viel paketoid. Nii, taik voisha ol etten hukkais niit vuode aikan, niiko nyt usseesti, jos olis kirkkais paketeis. :DD
Nykyää, pääsen kyl vähä helpommal nykyää, ko kahde miehe kans tääl ollaa. Niin sen tietty pitääki men, jokane omas kotonaa sen joulun varmast mieluust viettää, varsinki jos ei asustel samas kaupungis.
Ja pitäshä se Joulun varsinaine aiheki muistaa. Pakkaa se "synttärisankari" kaikes tohinas unohtuu.
Meillo täs pariviiko aikan mont tilaisuut mis tarjotaa puuroo ja muut. Sit on aikomus hesas piipahtaa, laste luon. Saap siin sit tavat, lahjojevaihdo yhteydes, taik toisipäi :D Vaikeet sitä on noi isoil mittää keksii, ko kuiteki joulun jottaa odottaa. Tulee se "lapsenmielisyys" esil, vaik kui järki sanois, jot "ei aikuiset lahjoi enää" Kyl mää vaa muutama paketi laitan, enkä kerro, enkä kysel etukättee.
Iha oikeest haluisi , niiku jo oon monest kerton :DD viettää jouluu, sopivas seuras, jossaa umpihange keskel, mis olis isot nietokset ja pimeet ja pitäs pelät mörköi, ko menee ulkohuusii. :DDD Siel sit korkentaas radio ja sauna tietenki.
Joku matkatoimisto vois helikopteril ja isol rahal semmosee paikkaa varmast matkan järjestääki. :D

 
Yhtäkaikki, nyy oottelen vaa rakoo aikataulus jot voisi vähä siivot. Ensviikol osta kinku ja jouluruuat melkkest muutki, ostan valmiin. No, rosolli vois tehd, nii ja sen kinku tietty paistan. 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti